Gladiatoren

Welkom in onze school der wolven of beter gekend als LUDUS LUPUS:

Ook in de wereld van de Romeinen was er ruimte voor ontspanning en vertier. Elke belangrijke stad had wel een amfitheater waar mensen konden genieten van de belangrijkste evenementen van die tijd: de gladiatorengevechten. Met onze vereniging proberen wij zo’n dag in het amfitheater zo waarheidsgetrouw mogelijk uit te beelden. Wij hebben niet alleen aandacht voor de gevechten zelf, maar ook voor alles wat erbij komt kijken. Voor en na de gevechten kunt u een kijkje nemen in de ludus, de gladiatorenschool waar de slaven gehard worden voor hun alles bepalende gevechten.

Heb je altijd al willen weten hoe het eraan toe ging achter de schermen? Wie iets te zeggen had en wie onderaan de hiërarchie strandde? Ben je benieuwd welke soorten gladiatoren wij in de aanbieding hebben? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Tot op het zand van de arena!

 

 • Desmumhnach zoekt

  Desmumhnach zoekt

  Wil jij deel uitmaken van een leuke en interesante hobby/levensstijl? Is geschiedenis jouw ding, en wil je samen met ons doorheen de g...

  Lees meer
 • LUDUS LUPUS

  LUDUS LUPUS

  Tijd om onze gladiatoren in de kijker te zetten. Wist je dat Desmumhnach een heuse gladiatorenshow brengt op evenementen? Je krijgt...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.